Welkom bij de vernieuwde Piepers The Hague!

Na maanden brainstormen, fotograferen, ontwerpen en schrijven zijn we klaar om het goede nieuws met u te delen. Piepers gaat zich vanaf nu ook richten op een jongere doelgroep.

De vernieuwde Piepers is een bron van inspiratie waar jong en oud, maar ook klassiek en modern samenkomt.

Piepers voor de nieuwe generatie
Al meer dan 40 jaar decoreert Piepers paleizen, hotels, huizen en dergelijken met enorm veel passie. Iets wat te graag blijven doen. Dit resulteert overigens in de tevredenheid bij onze vaste klanten.

Maar de jeugd wil ook wat en daar hebben we wat op bedacht. Piepers voor de nieuwe generatie bereikt een ander, jonger publiek, maar doet dit met dezelfde allure en heritage. Hoe? Door te laten zien dat het bekende klassieke Piepers heel goed samengaat met de tijd en trends van nu. Wij geloven dat juist die combinatie ervoor zorgt dat iedereen bij Piepers terecht kan.

Nieuwe tijden

Maar dat is nog niet alles. Een nieuwe tijd vraagt ook om nieuwe diensten, gecombineerd met de juiste technologie. Daarom zijn we samen met creatief bureau Woodpack en illustrator Doran Matton aan de slag gegaan om al deze dingen samen te brengen, zowel offline als online. Ontdek uw stijl en de schatkamer op de vernieuwde Piepers website of kom eens langs in het Atelier, waar zelfs virtueel van alles te beleven valt…

Persoonlijk en zakelijk
Piepers werkt continu aan verschillende manieren om u te inspireren en het nog makkelijker voor u te maken dichterbij uw droominterieur te komen. Om dit te bereiken, staat ons team altijd open voor nieuwe samenwerkingen met o.a. architecten. Ga met ons de uitdaging aan.

Ps: je kan Piepers The Hague nu ook vinden op Facebook en Instagram!

Recent Posts