Zaken doen met panorama view

The Next Generation

Een wereld waar je nog niet eerder mee kennis hebt gemaakt, gaat nu voor je open. Duik in de schatkist van Piepers The Hague en ontdek de tijdloze kwaliteit en schoonheid voor interieur. We blenden ambacht met technologie, nieuw design met vintage. duurzame producten en realisatie van unieke prints. Piepers The Hague geeft een tijdloos “WOW”-effect aan jouw interieur!

1
2

Jouw master “WOW” piece

In welke vorm dan ook; een industriële loft, een casco appartement, grachtenpand, landelijke B&B of hotel kamer; Piepers The Hague inspireert door het creëren van een belevingswereld in een blend van historie en de tijdgeest van nu.

Zie je het al voor je?

kwestie van lef

Werkwijze

1

IDEE/ONTWERP

Na een brainstorm met veel inspirerend beeld, maken we een moodboard met visualisatie, kleuren, materialen en dessins. Dit kan van “scratch” of vanuit bestaande situatie, met gebruik van vintage meubels, kunst en decoratieve elementen. Vervolgens werken we het uit naar (digitaal) ontwerp.

2

PRAKTISCH

Het inmeten doen wij door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast bieden we praktische ondersteuning op alles waar nodig. We realiseren onderdelen van het ontwerp. Zoals gordijnen, kussens, behang en wandbespanning. Maar ook verlichting, decoratie, carpet of tapijt en meubels op maat of restauratie ervan.

3

UITVOEREN/INSTALLEREN

Wij garanderen altijd volledige service bij de uitvoering en installatie. Dit betreft rails en roede plaatsen, ophangen van gordijnen, vloeren leggen, het lichtplan aanpassen, lijstwerk en behangen. Maar ook onder onvoorziene omstandigheden staan we voor u klaar.

Ook zo’n huiskamer?

Neem contact met ons op!

Vanuit Den Haag leveren we aan klanten over de hele wereld.

Onze klanten zijn winkeliers, hotels en restaurants, woning- en projectinrichters, interieurontwerpers
en -architecten, stylisten en decorateurs. Onze kernwaarden: kwaliteit en service.

Onvergetelijk overnachten

dankzij creativiteit en expertise
Contact Us

Voor interieur advies en begeleiding graag even bellen voor het maken van een afspraak.