Zo indrukwekkend

als het Paleis op de Dam.
Wat kunnen we voor u of uw project betekenen?

Heritage

We zijn trots en vereerd al vele prestigieuze opdrachten te hebben uitgevoerd zoals voor het Paleis op de Dam (wandbespanning, hemelbedden, stoelbekleding, gordijnen en lambrequins), De Treveszaal in Den Haag, het Concert gebouw in Amsterdam en zelfs de door John Lennon & Yoko Ono wereldberoemd geworden hotel Hilton suite eveneens in Amsterdam. Niet alleen een droom voor elke decorateur maar ook ons atelier geniet van uitdagingen om al die pracht en praal te realiseren.

1
4

Uw Masterpiece

Echter, de schatkist van PIEPERS THE HAGUE doet ook recht aan uw huis of interieurproject; in welke vorm dan ook. Een industriële loft, een casco appartement, grachtenpand, landelijke B&B of hotel kamer; Piepers the Hague inspireert door de belevingswereld die wordt gecreëerd in een creatieve blend van historie en de tijdgeest van nu.

De Troonzaal in den Haag

Maar een bewonderend “WOW” resultaat creëren we ook voor uw project.

Werkwijze

1

IDEE/ONTWERP

Na een brainstorm met veel inspirerend beeld, maken we een moodboard met visualisatie, kleuren, materialen en dessins. Dit kan van “scratch” of vanuit bestaande situatie, met gebruik van vintage meubels, kunst en decoratieve elementen. Vervolgens werken we het uit naar (digitaal) ontwerp.

2

PRAKTISCH

Het inmeten doen wij door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast bieden we praktische ondersteuning op alles waar nodig. We realiseren onderdelen van het ontwerp. Zoals gordijnen, kussens, behang en wandbespanning. Maar ook verlichting, decoratie, carpet of tapijt en meubels op maat of restauratie ervan.

3

UITVOEREN/INSTALLEREN

Wij garanderen altijd volledige service bij de uitvoering en installatie. Dit betreft rails en roede plaatsen, ophangen van gordijnen, vloeren leggen, het lichtplan aanpassen, lijstwerk en behangen. Maar ook onder onvoorziene omstandigheden staan we voor u klaar.

Pracht in St. Petersburg

bij Hotel The Four Seasons, maar we werken ook elders
in Nederland en daarbuiten.

Vanuit Den Haag leveren we aan klanten over de hele wereld.

Onze klanten zijn winkeliers, hotels en restaurants, woning- en projectinrichters, interieurontwerpers en
-architecten, stylisten en decorateurs. Onze kernwaarden: kwaliteit en service.

Contact Us

Voor interieur advies en begeleiding graag even bellen voor het maken van een afspraak.